«Metallica» laiž klajā vēl vienu dziesmu no jaunas plates

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Jau ziņots, ka amerikāņu smagā roka apvienība «Metallica» novembrī laidīs klajā vienpadsmito studijas albumu «Hardwired ... to Self-Destruct». Jau esam iepazinuši albuma pirmo vēstnesi «Hardwired», nu kārta otrajam - dziesmai un video «Moth Into Flame».

Dziesma savu pirmatskaņojumu piedzīvoja Hovarda Sterna radio šovā, un uzreiz pēc tā grupas mājas lapā publicēts arī jaunais videoklips.

«Blacked out, pop queen/ Amphetamine, the screams crashed in the silence,» telpā, kas izdekorēta ar lampiņām, dzied vokālists Džeims Hetfīlds (James Hetfield).

«Lielākā daļa dziesmu ir vienkāršas,» intervijā žurnālam «Rolling Stone» skaidro bundzinieks Larss Ulrihs (Lars Ulrich).

«Mēs nemētājamies no viena rifa uz citu, dziesmas šoreiz ir lineāras.»

Divu disku studijas ieraksts iznāks 18. novembrī ar nosaukumu «Hardwired... to Self-Destruct». Šis būs grupas pirmais albums kopš 2008. gada «Death Magnetic».

Albumu producējuši grupas dalībnieki Džeimss Hetfīlds un Lars Ulrihs, kā arī producents Gregs Fidlmans (Greg Fidelman).

Atgādinām, «Metallica» Latvijā uzstājusies divas reizes - «Arēnā Rīga» un Skonto stadionā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu