Mobijs izdos jaunu plati par «sistēmām, kas mūs nogalina»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ričards Melvils Hols (Richard Melville Hall), plašāk pazīstams kā elektroniskās mūzikas guru Mobijs, 14. oktobrī laidīs klajā jaunu studijas albumu «These Systems Are Failing». Ieraksts tiks izdots kā «Moby & The Void Pacific Choir» grupas albums, tiesa, nav īsti zināms, kas šajā grupā bez Mobija vēl muzicē.

No gaidāmā ieraksta jau izdoti divi skaņdarbi, kas muzikāli sasaucas ar Mobija agrīno daiļradi, kad mūziķis aizrāvās ar tehno un acid house.

20. septembrī publicēts arī albuma reklāmas rullītis, kurā 51 gadu vecais mūziķis redzams velkam pa asfaltētām ielām un vēlāk arī mežu mikrofona statīvu. Pēc paziņojuma «These Systems Are Failing», video ilustrē cilvēces patērētājsabiedrības postošās rīcības sekas.

«Mēs vēl aizvien rīkojamies tāpat kā mūsu senči - iznīcinām dabu, nogalinām cilvēkus, cits citu, saglabādami tās sistēmas, kas sen jau vairs nedarbojas,»

viņš saka savā manifestā. «Šīs sistēmas mūs nogalina. Tās nogalina visu. Sistēmas sabrūk, ļausim tām sabrukt.»

Jaunais albums tiks izdots nedēļu pirms vegānu mūzikas festivāla «Circle V», ko izveidojis pats Mobijs. Gada sākumā izdoti arī viņa memuāri «Porcelain».





Mobijs Latvijā viesojies divas reizes - 2005. gadā Rīgā un 2009. gadā festivālā «Positvus».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu