«Super Bowl» izcīņas puslaikā uzstāsies Lēdija Gāga

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu popzvaigzne Lēdija Gāga (Lady Gaga) uzstāsies 2017. gada «Super Bowl» izcīņas puslaika koncertā, ceturtdien paziņoja dziedātāja un Nacionālā futbola līga (NFL).

«Baumas ir patiesas,» tvītoja Lēdija Gāga, apstiprinot savu dalību populārajā sporta pasākumā, kuru ik gadu noskatās aptuveni 100 miljoni cilvēku.

NFL pārpublicēja Gāgas ziņojumu. «Nevaram sagaidīt,» piebilda organizācija. «Lai notiek!»

«Super Bowl» izcīņa notiks 5. februārī Hjūstonā, Teksasas štatā.

Tā būs dziedātājas otrā uzstāšanās NFL finālspēlē. Šogad mūziķe pirms spēles sākuma dziedāja ASV himnu.

«Super Bowl» translācija televīzijā ir ļoti populāra dažādu zīmolu vidū, kuri ārkārtīgi populāro pasākumu izmanto savu produktu reklamēšanai. Par 30 sekundes garu reklāmu «Super Bowl» laikā jāmaksā vairāki miljoni dolāru.

Lēdija Gāga Londonā
Lēdija Gāga Londonā Foto: AP/Reuters/Scanpix

Pagājušajā «Super Bowl» izcīņā uzstājās amerikāņu dziedātāja Bejonsē, britu grupa «Coldplay» un havajiešu izpildītājs Bruno Marss.

Iepriekšējos gados puslaika koncertā piedalījušās tādas mūzikas zvaigznes kā Maikls Džeksons un Madonna.

Lēdija Gāga ir sešu «Grammy» balvu ieguvēja, kā arī tikusi apbalvota ar «Zelta globusu». Viņa arī bija nominēta «Oskara» balvai.

Drīzumā klajā nāks jauns Gāgas albums.

Jau zināms, ka ar jaunajām, topošā piektā studijas albuma dziesmām strādā arī disko mūzikas ģitārists Nails Rodžerss (Nile Rodgers), bītls Pols Makartnijs(Paul McCartney), Eltons Džons un producents «RedOne», kas savulaik producēja lielākos Gāgas hitus «Bad Romance» un «Poker Face».

Gāgas iepriekšējais solo albums «Artpop» iznāca 2013. gadā. 2014. gadā izdots duetu albums ar mūzikas veterānu Toniju Betenu.

Gāga Rīgā uzstājās 2012. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu