Vēl viens «One Direction» dalībnieks uzsāk solokarjeru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu popgrupas «One Direction» dalībnieks Nails Horans (Niall Horan) izdevis jaunu solodziesmu, kamēr turpinās grupas pārtraukums. Akustiskā balāde «This Town» ir pirmā dziesma, ko 23 gadus vecais Horans izdevis pēc līguma noslēgšanas ar ASV ierakstu kompāniju «Capitol Records».

«Es negribēju, lai kāds par to zina,» par negaidīti izdoto dziesmu sacīja Horans. «Es vēlējos, lai līdz iznākšanai tas paliek noslēpums.»

Intervijā raidorganizācijas BBC 1. radiostacijai Horans atklāja, ka jaunu mūziku esot sācis sacerēt februārī, taču neesot to atskaņojis pat pārējiem «One Direction» dalībniekiem Harijam Stailzam, Līemam Peinam un Luisam Tomlinsonam.

Dziesmas «This Town» vārdi stāsta par pusaudža gadu simpātiju, taču tiem ir «dubulta nozīme», uzsver mūziķis.

«Ja esat dzimis nelielā pilsētā, tad zināsiet, ka vienmēr ir tāda meitene, ko vienmēr meklē bāros un citās vietās, kad atbrauc mājās,» viņš stāsta. «Otrā nozīme - tā ir pati pilsēta.»

Dziesma «This Town» jau vairāk nekā 20 valstīs sasniegusi pirmo vietu digitālās mūzikas veikala «iTunes» singlu topā.

Horans solīja nākamgad izdot jaunu albumu, taču sacīja, ka vēl neesot to pabeidzis.

Grupa «One Direction» 2010. gadā tika izveidota šovā «The X Factor» un turpmākajos gados kļuva par vienu no pasaulē veiksmīgākajām popgrupām, kuras lielākās fanes bija jaunas meitenes visā pasaulē.

2015. gada nogalē pēc albuma «Made in the A.M.» iznākšanas «One Direction» uz laiku pārtrauca darbību. Daudzi fani pieļauj, ka tas nozīmē grupas izjukšanu.

Stailzs noslēdzis ierakstu līgumu ar kompāniju «Columbia», bet Peins pievienojies «Capitol Records». Savukārt 2015. gadā no popgrupas aizgājušais Zeins Maliks sācis veiksmīgu solokarjeru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu