Arī Rodžers Voterss kritizē Trampu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu rokgrupas «Pink Floyd» bijušais dalībnieks Rodžers Voterss koncertā Mehiko nopēlis ASV prezidenta amata kandidātu no republikāņu partijas Donaldu Trampu. Trešdien «Pink Floyd» dziesmu «Pigs» un «Another Brick In The Wall, Part II» laikā tika demonstrēti attēli, kuros Tramps attēlots ar automātu rokās, kā arī viņa izteikumi par rasi, sievietēm, tagadējo ASV prezidentu Baraku Obamu, kā arī paša bagātību.

Nobeigumā uz ekrāna parādīts Trampam veltīts rupjš vārds spāņu valodā.

Dziesmā «Another Brick In The Wall, Part II» Voterss apspēlēja Trampa solījumu ievēlēšanas gadījumā uzcelt mūri starp ASV un Meksiku. Uzstāšanās laikā uz skatuves uznāca bērni T-kreklos ar uzrakstu «Nojauc sienu».

«Mēs negribam sienu, kas atdalīs mūs no mūsu māsas, mūsu mātes Zemes vai vienu no otra,» klausītājiem teica Voterss.

73 gadus vecais Voterss koncertā pārmeta Meksikas prezidentam Enrikem Penjam-Njeto nepietiekamu rīcību saistībā ar civiliedzīvotāju pazušanu valdības karā ar narkotiku izplatīšanu.

Voterss uzstāšanos noslēdza ar «Pink Floyd» hitu «Comfortably Numb», ko viņa bijušais grupas biedrs Deivids Gilmors trešdien koncertā Londonā izpildīja kopā ar britu aktieri Benediktu Kamberbaču.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu