«Arēnā Rīga» uzstāsies Ivans Dorns

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

20. novembrī «Arēnā Rīga» plkst. 20:00 ar savu jaunāko koncertprogrammu «Jazzy Funky Dorn» Latviju priecēs Ukrainas pēdējā laika spožākā šovbiznesa zvaigzne Ivans Dorns – eksperimentāls ceļojums jazz, funk un hiphopa ritmos patīkami pārsteigs kvēlākos mākslinieka fanus un apburs arī tos, kuri Dorna daiļradi dzird pirmoreiz, informē komunikācijas aģentūra «iamVolume».

Vakara gaitā skanēs dziesmas no albumiem «Co’n’dorn» un «Randorn» pavisam jaunos aranžējumos – mūziķis ietekmējies no tādiem pasaules dižgariem kā Deivids Bovijs, Kendriks Lamārs u.c.

Rīga izvēlēta par vienu no retajām vietām, kurā tiks izrādīts mākslinieka jaunākais koncertšovs «Jazzy Funky Dorn», izmantojot izdevību kārtējo reizi tikties ar saviem uzticamākajiem faniem. Tūres ietvaros Dornabanda ar pašu Dornu priekšgalā savus līdzjutējus jau saviļņojuši, uzstājoties Ukrainā un Krievijā. Savukārt brīžos starp koncertiem grupa uzturas ASV, veidojot jauno albumu angļu valodā.

«Jazzy Funky Dorn» koncertprogramma solās būt pilna ar muzikāliem pārsteigumiem, eksperimentiem un negaidītiem pavērsieniem – kā gan citādi apvienot hiphopa ritmus ar jazz&funk stila elementiem.

Tūres ietvaros Latvijā kopā ar Dornu ieradīsies vēl 15 cilvēku liela komanda, kas uz skatuves rādīs meistarību ar tādiem instrumentiem kā klavieres, perkusijas, basģitāra, bungas, taures – priekšnesumā būs baudāms pat stīgu kvarteta sniegums.

«Tērpi mums būs parasti, bet tas, kas notiks uz skatuves, – luksusa klases pasākums, nu gluži kā konfektes «Putna piens»!» sola izpildītājs. Un kā gan vcitādi – uz skatuves kāpj ideju pilnais, deju zālēs, TV šovos un arī popkultūrā plaši atzītais Ivans Dorns!

Rīgā Dorns jau viesojies ar albumiem «Randorn» un «Co’n’Dorn», kā arī uzstājies «Jaunajā vilnī».

Biļetes tirdzniecībā «Biļešu servisa» kasēs:

www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu