Robijam Viljamsam pasniegs BRIT Ikonas balvu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu dziedātājam Robijam Viljamsam (Robbie Williams) pasniegs 2017. gada BRIT Ikonas balvu. 42 gadus vecais Viljamss jau iepriekš saņēmis BRIT speciālbalvu par izcilu ieguldījumu britu mūzikā. Ar Ikonas balvu tiks godināta Viljamsa «īpašā vieta» britu fanu sirdīs, kā arī spēja daudzu gadu garumā izdot populārus hitus, sacīja BRIT balvu direktors Džofs Teilors.

Viljamss notikumam par godu izpildīs savus slavenākos hitus 7. novembrī «The Troxy» koncertzālē.

«Esmu pagodināts un nevaru sagaidīt, kad varēšu izpildīt dziesmas no mana jaunā albuma, kā arī vecos hitus,» teica dziedātājs. «BRIT balvas man ir ļoti īpašas. Esmu ļoti pagodināts, ka nākamajā mēnesī saņemšu 18. BRIT balvu savā karjerā.»

Kā jau ziņots, Viljamsa jaunākā singla «Party Like a Russian» videoklips Krievijā izpelnījās nosodījumu par to, ka tajā esot attēloti stereotipi par krievu kultūru un izsmiets valsts prezidents Vladimirs Putins, lai gan pats Viljamss to noliedza.

Daži krievu mediji prognozējuši, ka Viljamsam varētu aizliegt nākotnē uzstāties Krievijā.

Viljamss dzied par līderi, kurš «piesavinās naudu no veselas nācijas, pieņem sīknaudu un uzbūvē pats savu kosmosa staciju». «Nevar noliegt vai apstrīdēt - es esmu mūsdienu Rasputins,» dzied Viljamss, kamēr viņam apkārt dejo balerīnas.

Singls komerciāli varētu piedzīvot izgāšanos, un pat neiekļūt Top40, liecina «Official Charts Company» nedēļas vidū apkopotie dati.

Viljamsa jaunais albums «Heavy Entertainment Show» iznāks 4. novembrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu