«KoRn»: «Šis būs viens no smagākajiem ierakstiem!»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ, 21. oktobrī, veikalu plauktos nonāks amerikāņu ņūmetāla (nu metal*) kolektīva «Korn» jaunais, divpadsmitais studijas albums «The Serenity of Suffering».

Grupa, kas 2008. gadā uzstājās Rīgā, apgalvo, ka jaunais albums būšot viens no smagākajiem «Korn» ierakstiem.

Albuma vāka foto, kura autors ir mākslinieks Rons Inglišs (Ron English), citē cita grupas albuma - «Issues» vāku. Uz tā redzama tā pati lupatu lelle.

«The Serenity of Suffering»
«The Serenity of Suffering» Foto: Publicitātes foto

Kā albuma pirmais singls izdots «Take Me», kas apspēlē atkarību tēmu, taču nevis no lietotāja, bet vielas (vai tas būtu alkohols vai narkotikas) skatpunkta.

Atgādinām, ka «KoRn», kas tika nodibināta Kalifornijas pilsētā Beikersfīldā, uz smagā roka skatuves uzliesmoja 90. gados, plaši atverot durvis tolaik jaunam roka subžanram - ņūmetālam. Grupa 1994. gadā ar debijas albumu ātri iemantoja plašu fanu bāzi, pateicoties agresīvam, smagam skanējumam un solista Džonatana Deivisa (Jonathan Davis) pašreflektējošam, bieži vien niknam vēstījumam.

Grupa kopā ir pārdevusi vairāk nekā 40 miljonus albumu. Saņēmusi divas «Grammy» balvas.

*Ņūmetāls kā mūzikas forma balstās uz vienu, divām formulām, proti, pamatā uz mierīgo un dinamisko daļu sintēzi. Salīdzinoši lirisku panta daļu nomaina histēriski agresīva ģitāru siena un kaismīgs, emocionāls, pat kliedzošs dziedājums.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu