Nora Džounsa publicē «Tragedy» video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau rakstījām, ka daudzo «Grammy» balvu īpašnieces Noras Džounsas (Norah Jones) jaunais albums «Day Breaks» ir brīnišķīgs (skat. recenziju). Ne mazāk brīnišķīgs, vienkāršs un vienlaikus iedarbīgs ir arī šonedēļ publicētais albuma dziesmas «Tragedy» teksta video, kur galvenā loma atvēlēta kādai skrituļotājai tukšā, neona gaismu izgaismotā zālē. Dziesmā tiek vēstīts par kādu jaunekli, kurš ieslīgst alkohola atkarībā un zaudē visu.

«Jaunais albums ir ne tik daudz atgriešanās pie džeza, cik pie klavierēm kā instrumenta,» skaidro 37 gadus vecā Nora, kura iepriekšējos gados dziesmas galvenokārt sacerēja ar ģitāru. Tieši klavieru skaņa, askētisks bungu ritms, viegls kontrabass un, protams, Noras maigais, samtainais balss tembrs bija tā kombinācija, kas atvēra dziedātājai visas iespējamās durvis, kad debijas albums «Come Away With Me», kas līdz šim visā pasaulē ir pārdots jau vairāk nekā 26 miljonos eksemplāru, iekaroja klausītāju sirdis.

Plašāk par jauno albumu, šajā recenzijā:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu