Arī Eminemam ir kas sakāms par Donaldu Trampu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu reperis Eminems dažas stundas pirms pēdējām abu prezidenta amata kandidātu priekšvēlēšanu debatēm izdevis jaunu dziesmu, kurā nopeļ ASV prezidenta amata kandidātu no republikāņu partijas Donaldu Trampu, vēsta britu laikraksts «The Guardian».

44 gadus vecais Eminems laida klajā dziesmu «Campaign Speech» ar vardarbīgiem dziesmas vārdiem, kuros draud slīcināt Trampa atbalstītājus.

«Varat uzskatīt mani par bīstamu cilvēku, taču patiesībā jābaidās no šī kandidāta. Sakāt, ka Tramps nebučo pakaļas kā vadāma lelle? Jo viņš par kampaņu maksā no savas kabatas? To jūs gribējāt? Pērtiķis ar automātu, kura roka ir uz pogas un kuram nevienam nav jāatbild? Lieliska ideja!» repo Eminems.

Sociālajos tīklos aktīvais Tramps vēl nav atbildējis uz Eminema jauno dziesmu.

Taču Trampa atbalstītājs, Kukluksklana bijušais līderis Deivids Djūks tviterī paziņojis, ka Eminems «piesārņo mūsu jaunatnes prātus».

Eminems patlaban gatavo jaunu albumu. Viņa iepriekšējais ieraksts «The Marshall Mathers LP 2» iznāca 2013. gada novembrī.

Trešdienas vakarā Lasvegasā notika pēdējās no trim debatēm starp republikāņu kandidātu Donaldu Trampu un demokrātu kandidāti Hilariju Klintoni pirms 8. novembrī paredzētajām prezidenta vēlēšanām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu