Glastonberijas festivāla vietā parādās «Radiohead» logo

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Glastonberijas mūzikas festivāla norises vietā parādījies liels britu rokgrupas «Radiohead» logo, liekot domāt, ka grupa nākamgad būs pasākuma izpildītāju vidū. Fani nofotografējuši divus vīriešus, kuri Vortija fermas zālē trešdienas rītā veidoja «dusmīgā lāča» logotipu.

Grupa «Radiohead» jau divas reizes spēlējusi Glastonberijas festivālā, un ģitārists Eds O'Braiens nesen izteicās, ka «ļoti labprāt» darītu to vēlreiz.

«Es katru gadu dodos uz Glastonberiju,» raidorganizācijai BBC teica O'Braiens. «Ja mūs atkal uzaicinātu spēlēt Glastonberijā, tas būtu maģisks brīdis. Domāju, ka Glastonberija ir mūsu garīgā mājvieta. Tai nav līdzinieku.»

Logo atrodas iepretī «Pyramid» skatuves metāla karkasam.

Šogad iznāca «Radiohead» jaunais albums «A Moon Shaped Pool» (skat. recenziju). Pirms tā iznākšanas grupa izplatīja noslēpumainus paziņojumus un simbolus.

Vēl nav izziņots 2017. gada Glastonberijas festivāla galveno izpildītāju saraksts. Par ticamākajiem pretendentiem uzskata grupas «Daft Punk» un «The Stone Roses», kā arī dziedātāju Lēdija Gāga (Lady Gaga).

Šomēnes stundas laikā tika izpārdoti 120 tūkstoši biļešu uz nākamā gada Glastonberijas mūzikas festivālu.

Cilvēkiem, kas palaidīs garām iespēju iekļūt 2017. gada festivālā, nāksies gaidīt vēl divus gadus līdz nākamajam festivālam, jo 2018.gadā pasākums nenotiks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu