«Blink-182» ar kailām meitenēm klipā citē paši sevi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Sandjego poppanka apvienība «Blink-182», kas pasaules slavu iekaroja ar tādiem singliem kā «What's My Age Again?» (1999) un «All the Small Things» (2000), šonedēļ publicējusi jaunu videoklipu dziesmai «She's Out of Her Mind», kurā citē paši sevi.

Klipā redzamas trīs kailas meitenes, kas skrien pa pilsētas ielām, gluži tāpat kā paši grupas dalībnieki darīja 1999. gadā dziesmas «What's My Age Again?» klipā.

Šīs meitenes - Lele Pons, Hannah Stocking un Vale Genta - ir pazīstamas sociālo tīklu personības.

Dziesma ņemta no šogad izdotā grupas septītā albuma «California», kas seko 2011. gada platei «Neighborhoods» un ir pirmais albums, ko grupa ierakstījusi pēc šķiršanās no ģitārista un vokālista Toma Delonga (Tom DeLonge), kurš pēdējos gados nopietni aizrāvies ar citplanētiešu estētiku un sazvērestības teorijām. Albumu producējis Džons Feldmans, kurš pazīstams kā grupas «Goldfinger» dalībnieks. Dziesmas ierakstītas «Foxy» studijā Kalifornijā 2016. gada sākumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu