«Metallica» Helovīna vakarā laidīs klajā jaunu dziesmu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vladimir Astapkovich / RIA Novosti

Amerikāņu grupa «Metallica» paziņojusi, ka 31.oktobrī laidīs klajā dziesmu «Atlas, Rise!» no grupas gaidāmā studijas ieraksta «Hardwired... To Self-Destruct».

Grupas biedri Džeimss Hetfīlds, Larss Ulrihs, Kērks Hamets un Roberts Truhiljo gatavojas izdot pirmo albumu astoņu gadu laikā un jaunnedēļ faniem sniegs tajā jaunu ieskatu.

Pirms «Atlas, Rise!» iznākšanas «Metallica» izdeva divas citas dziesmas no grupas gaidāmā albuma, kas iznāks 18.novembrī, un tās sauc «Hardwired» un «Month Into Flame».

No 28.oktobra faniem ir iespēja iegūt arī īpašu Helovīna masku, apmeklējot noteiktus pasaules mūzikas veikalus. Katra maska tās īpašniekam sniegs īpašu kodu, kas ļaus noklausīties jauno singlu pusstundu ātrāk, pirms tas tiks laists klajā visā pasaulē.

Dziesmas «Enter Sandman» autori jauno studijas ierakstu pilnībā pabeidza tikai septembra beigās, paziņojot par to grupas oficiālajā vietnē un piebilstot, ka viņi «ar prieku gaida to mirkli, kad albums iznāks visā pasaulē».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu