Sera Eltona Džona koncerts, iespējams, kļūs par pēdējo Latvijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pagājušajā nedēļā Eltons Džons intervijā TV raidījumam «Good Morning Britain» («ITV») devis mājienu par iespējamo karjeras pabeigšanu, jo ir pienācis laiks dot iespēju pierādīt sevi jaunās paaudzes mūziķiem.

Raidījumā mākslinieks stāstīja par savu karjeru, panākumiem un nākotnes plāniem. Eltons Džons teica: «Man tiešām patīk dziedāt un rakstīt dziesmas, bet pienāk laiks, lai darītu arī kaut ko citu.»

Eltons Džons atzīst, ka jaunā mūzika palīdz viņam justies jaunam. «Es nevaru teikt, ka jaunie mākslinieki iedvesmo mani, bet es klausos jaunu mūziku. Tas palīdz iet uz priekšu un justies jaunākam,» viņš teica.

Nākamajā gadā Eltons Džons svinēs 70 gadu jubileju. Mākslinieks dalījās ar saviem plāniem: «Es noteikti būšu Losandželosā, kur rīkošu labdarības vakaru.»

Atgādināsim, ka 15.novembrī Eltons Džons un viņa grupa uzstāsies «Arēnā Rīga» savas pasaules turnejas «Wonderful Crazy Night Tour» ietvaros. Koncerta laikā izskanēs publikas iemīļotākie hiti un par klasiku kļuvušās dziesmas, kas tapušas mūziķa piecdesmit gadus ilgās karjeras laikā, kā arī skaņdarbi no viņa jaunākā albuma «Wonderful Crazy Night».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu