Miris «Dead Or Alive» solists Pīts Bērnss

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

57 gadu vecumā no dzīves aizgājis britu popgrupas «Dead Or Alive» solists Pīts Bērnss (Pete Burns), pirmdien pavēstīja mākslinieka pārstāvji. «Ar dziļām sērām mums ir jāpaziņo traģiskā vēsts, ka mūsu mīļais Pīts Bērnss vakar nomira ar smagu infarktu,» teikts paziņojumā. «Mūsu īpašās zvaigznes zaudējums satriecis visu viņa ģimeni un draugus.»

«Viņš bija patiess vizionārs, skaista, talantīga dvēsele, un viņš pietrūks visiem, kuri mīlēja un augstu vērtēja visu, kas bija viņš, un visas tās brīnišķīgās atmiņas, kuras viņš mums atstāja,» teikts paziņojumā.

Mūziķis Bojs Džordžs tviterī ierakstījis: «Skumstu par @PeteBurnsICON aiziešanu. Viņš bija viens no mūsu dižākajiem patiesajiem ekscentriķiem un liela daļa no manas dzīves. Tiešām, grūti noticēt!»

«Dead Or Alive» lielākie panākumi bija 80. gados, kad grupas deju mūzikas hīts «You Spin Me Round» Apvienotās Karalistes topu virsotnē pavadīja divas nedēļas.

Pēdējos gados Bērnss veica vairākas plastiskās operācijas, izmainot savu ārieni līdz nepazīšanai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu