Jaunus klipus izdod «Grandaddy», «Wilco» un «The Shins»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ ar jauniem mūzikas klipiem mūs iepriecinājušas vairākas muzikāli radniecīgas grupas. Albekirkijas (New Mexico) grupa «The Shins» ar harismātisko Džeimsu Merseru (James Mercer) pie mikrofona, Kalifornijas bārdaiņi «Grandaddy» un par «amerikāņu Radiohead» dēvētie «Wilco».

The Shins «Dead Alive»

Džeimss Mersers Helovīna nedēļā faniem uzdāvinājis jaunās dziesmas «Dead Alive» klipu. Šī ir pirmā «The Shins» oriģinālkompozīcija pēc divu gaudu pauzes. Dziesma ir pirmais vēstnesis no 2017. gadā gaidāmā jaunā studijas albuma, kas sekos 2012. gada «Port of Morrow» (skat. recenziju).

Grandaddy «Way We Won't»

«Grandaddy» paziņoja par izjukšanu 2006. gadā, kā atvadu dāvanu faniem pēc oficiālā paziņojuma izdodot pēdējo studijas albumu «Just Like The Fambly Cat». Šovasar grupa paziņoja, ka tomēr apvienosies. Tapis arī jauns albums «Last Place», kas klajā nāks 2017. gada martā.

Pirmais vēstnesis no albuma arī ir klāt - «Way We Won't». Klipā filmējies aktieris Džeisons Riters (Jason Ritter).

Wilco «Someone to Lose»

Kritiķu augstu vērtētā Čikāgas grupa «Wilco» 9. septembrī savā izdevniecībā «dBpm» laidusi klajā desmito studijas albumu ar dīvaino nosaukumu «Schmilco». Dziesmai «Someone to Lose» tapis savdabīgs video.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu