Rīgā britu zvaigznes «Blossoms» (koncerts atcelts)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

22. februārī «Palladium» koncertzālē uzstāsies britu uzlecošās zvaigznes «Blossoms». Grupa no Mančestras apkārtnes ieguvusi 4. vietu perspektīvo talantu topā «BBC Music Sound of 2016», un viņu debijas albums «Blossoms» 2 nedēļas atradās britu topa pašā virsotnē. (koncerts atcelts)

Pirmie rezultāti uzskatāmi liecina, ka mūzikas industrijas profesionāļi nav kļūdījušies savās prognozēs, un, turpinot strādāt tikpat uzcītīgi kā līdz šim, šo grupu gaida visnotaļ spoža nākotne.

«Blossoms» tika izveidota 2013. gadā, apvienojoties pieciem puišiem no Mančestras apkārtnes pilsētiņas Stokportas. Pirms tam katrs no viņiem jau darbojās kādā muzikālā projektā.

Grupas mūzikas stils tiek raksturots kā indīroka un psihedēliskā popa sajaukums ar tik daudzpusīgām ietekmēm kā The Beatles, Arctic Monkies, Oasis un pat ABBA.

Kādā intervijā puiši skaidro: «Popmūzikas popularitātei ir pamatots iemesls. Mēs nejūtamies nedz apkaunoti, nedz arī kā vairāmies no fakta, ka vēlamies būt tik «lipīgi», cik vien spējam. Mūsu mērķis ir panākt, lai cilvēki apskautu viens otru un dziedātu līdzi, un vienlaikus varētu arī dejot.»

2014. gadā iznāca «Blossoms» debijas EP «Bloom» ar singlu «You Pulled a Gun on Me», un tā paša gada vasarā puiši devās savā pirmajā Lielbritānijas koncerttūrē. Jau plašāku atpazīstamību viņiem izdodas iegūt nākamā gada pavasarī, «iesildot» The Charlatans un The Courteeners. Drīz viņi saņem BBC uzaicinājumu uzstāties lielākās amerikāņu mūzikas konferences SXSW oficiālajā jauno grupu skatē. Vasarā grupa uzstājas virknē pazīstamu festivālu: «The Great escape», «Y Not», Redingas un Līdsas festivālos u.c.

2015. gadā iznāk divi «Blossoms» EP «Blown Rose» un «Charlemagne». Tiem šā gada februārī pievienojas «A Most a Kiss».

2015. gada rudenī mūziķi paziņoja par darba sākšanu pie materiāla debijas albumam. Tas nāca klajā šā gada augustā, uzreiz pirmajā nedēļā uztraucoties Lielbritānijas topa 1.vietā.

Likumsakarīga ir vērienīga rudens-ziemas koncertturneja, kas aptver gan dzimto Lielbritāniju un Īriju, gan virkni Rietumu, Austrumu un Ziemeļeiropas valstu, kā arī Krieviju un Japānu.

Biļešu iepriekšpārdošana sākas ceturtdien, 3.novembrī, plkst. 10.00 visā «Biļešu servisa» tīklā un www.bilesuserviss.lv. To cena - sākot ar €19.

www.blossomsband.co.uk

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu