Noskaidrots šā brīža popmūzikas karalis un karaliene

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Reuters/AP/LETA

Kopš popmūzikas karaļa Maikla Džeksona nāves nav viegli saprast, kurš no pēdējo gadu popmūzikas māksliniekiem būtu pelnījis karaļa vai karalienes kroni. Lai tiktu skaidrībā, BBC veica pētījumu, ņemot talkā dažādus statistikas datus, un rezultāts ir interesants.

 
Foto: AP/LETA

10. Džastins Timberleiks

Punktu skaits: 16

Džastina Timberleika (Justin Timberlake), arī Madonnas vai citu jau labi zināmu mākslinieku cerības uzvarēt noracis straumēšanas punkts. Džastins, kura popularitātes kulminācija sasniegta pirmsstraumēšanas ērā, šajā punktā ir tikai 59. vietā, taču viņa sasniegumi topos (23 nedēļas numur 1), un 225 miljonu kapitāls ļāva viņam pakāpties līdz pat 10. vietai kopvērtējumā.

Foto: AFP/LETA
 
Foto: REUTERS/LETA

9. Dreiks

Punktu skaits: 17

Lai arī kanādiešu reperis Dreiks (Drake) albumu un turības punktos nav starp līderiem, viņu augstajā 9. vietā palīdzējusi iecelt viņa popularitāte sociālajos tīklos, kā arī mūzikas straumēšana.

Foto: AP/LETA
 
Foto: AFP/LETA

8. Bruno Marss

Punktu skaits: 19

Bruno pārdevis 10 miljonus ierakstu, un viņa dziesmas topu 1. vietās pabijušas 44 nedēļas abpus okeānam. Vēl mazliet vairāk tikai jānopelna (šobrīd viņa kapitāls 105 miljoni dolāru), lai pakāptos augstāk.

Foto: AFP/LETA
 
Foto: REUTERS/LETA

6=. Adele

Punktu skaits: 24

Nav brīnums, ka vienīgā britu dziedātāja šajā topā Adele ir tik augstu - viņas ierakstu pārdošanas apjoms ir tuvu 40 miljoniem vienību. Arī topos viņas dziesmas pēdējos gados ir dominējušas.

Foto: EPA/LETA
 
Foto: REUTERS/LETA

6=. Eminems

Punktu skaits: 24

Eminema mūzika ir ļoti pieprasīta straumēšanas servisos. Arī visās citās kategorijās viņš ir augstu.

Foto: AP/LETA
 
Foto: AP/LETA

4=. Bejonsē

Punktu skaits: 32

Dziedātāja Bejonsē 1. vietā bijusi 47 nedēļas. Sociālajos tīklos viņai seko vairāk nekā 100 miljoni fanu. Viņas bagātība mērāma 265 miljonos dolāru, tiesa, tas ir daudz mazāk nekā Dženiferai Lopesai, Madonnai un pat Lēdijai Gāgai.

Foto: AP/LETA
 
Foto: AFP/LETA

4=. Keitija Perija

Punktu skaits: 32

Populārā amerikāņu dziedātāja Keitija Perija (Katy Perry) ir 3. vietā straumēšanas kategorijā un 4. (uzreiz aiz Selēnas Gomesas) sociālo tīklu jomā. Viņas bagātība - 210 miljoni.

Foto: EPA/LETA
 
Foto: AP/LETA

3. Teilore Svifta

Punktu skaits: 36

Amerikāņu dziedātāja Teilore Svifta (Taylor Swift) būtu bijusi vēl augstāk, ja vien viņu mazliet neiegāztu tas, ka tikai 15 nedēļas viņa bijusi topos 1. vietā.

Foto: EPA/LETA
 
Foto: AP/LETA

2. Riana

Punktu skaits: 37

Barbadosā dzimusī Riana (Rihanna) var lepoties ar 84 nedēļām 1. vietā. Un tikai viens cilvēks spējis apsteigt viņas iespaidīgo 13 miljardu straumēšanas rezultātu. Sociālajos tīklos viņa ir 6. vietā, uzreiz aiz Arianas Grandes.

Riana ir godam pelnījusi popmūzikas karalienes titulu!

Foto: AFP/LETA
 
Foto: AP/LETA

1. Džastins Bībers

Punktu skaits: 38

Savukārt popmūzikas karaļa tituls tomēr nonācis Džastina Bībera rokās. Viņa mūzika ir straumētākā, viņam ir otra lielākā fanu armija sociālajos tīklos (viņš zaudē tikai Teilorei). Viņš topa 1. vietā pavadījis 18 nedēļas un pārdevis vairāk nekā 15 miljonus ierakstu. Viņa bagātība mērāma 250 miljonos dolāru.

Foto: REUTERS/LETA
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu