MTV Eiropas mūzikas balvu ceremonijā triumfē Kanādas popzvaigznes

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

6. novembrī Roterdamā notika ikgadējā MTV Eiropas mūzikas balvu pasniegšanas ceremonija, kurā izteikti dominēja kanādiešu popmūzikas izpildītāji - Džastins Bībers, Dreiks, Šons Mendess un «The Weeknd».

Kanādiešu popmūzikas dziedātājs Šons Mendess (Shawn Mendes), kas šogad izdevis albumu «Illuminate» (Island Records), saņēma balvu kā labākais vīriešu kārtas izpildītājs. Ceremonijā 18 gadus vecais mūziķis izpildīja savu hitu «Mercy» un, saņemot balvu, apsveica mammu dzimšanas dienā!

Savukārt Bībers devās mājās ar trīs balvām - par labāko dziesmu «Sorry», labākajiem faniem un kā labākais kanādiešu mūziķis.

Šons Mendess
Šons Mendess Foto: REUTERS/ScanPix

Dreiks saņēma labākā hiphopa balvu, bet par labāko video tika nosaukts kanādiešu dziedātāja Eibela Tesfeja (Abel Tesfaye) aka «The Weeknd» jaunās dziesmas «Starboy» video. Dziesma, kas ir «The Weeknd» jaunā albuma titulskaņdarbs, tapusi sadarbībā ar franču duetu «Daft Punk».

Par labāko sieviešu izpildītāju atzīta Lēdija Gāga (Lady Gaga).

Savukārt Bejonsē (Beyoncé), kas nominēta piecās kategorijās un uz ceremoniju nebija ieradusies, nesaņēma nevienu balvu.

Atgādinām, ka pērn MTV Eiropas mūzikas balvu ceremonijā triumfēja Bībers, saņemot piecus apbalvojumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu