Kanje Vests konfliktē ar Bejonsē, pauž atbalstu Trampam

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Repa superzvaigzne Kanje Vests pēc nule kā paustajiem pārmetumiem dziedātājai Bejonsē un publiskas atbalsta apliecināšanas ASV prezidenta amatā ievēlētajam Donaldam Trampam atcēlis plānoto koncertu Losandželosā. Arēna «The Forum» svētdien tikai dažas stundas pirms uzstāšanās sākuma tviterī paziņoja, ka koncerts atcelts.

Koncertā Sakramento sestdien Vests izpildīja tikai trīs dziesmas, bet tad sāka pelt citus māksliniekus un Hilariju Klintoni. Koncerts tika pārtraukts agrāk par plānoto.

Vests atzina, ka viņu «sarūgtinājis» Bejonsē it kā izvirzītais ultimāts, ka uzstāsies zināmā sarīkojumā - domājams, «Grammy» balvas ceremonijā - vienīgi tad, ja viņa, nevis Vests tiks pie gada labākā video balvas.

«Es esmu atsūtīts šeit, lai teiktu jums visu savu patiesību, pat riskējot ar savu dzīvību, pat riskējot ar saviem panākumiem, ar savu karjeru,» sacīja Vests.

Tad Vests vērsās pie Bejonsē vīra repera «Jay Z».

«»Jay Z», piezvani man, draugs. Tu joprojām neesi man piezvanījis. «Jay Z», es zinu, ka tev ir slepkavas. Lūdzu, nesūti tos man virsū. Vienkārši piezvani man. Runā ar mani kā vīrs.»

Vesta agrākais sadarbības partneris «Jay Z» un Bejonsē ASV prezidenta kampaņas gaitā atbalstīja Klintoni.

Vests vēl ceturtdien atzina, ka vēlēšanās nav balsojis, bet, ja balsotu, tad par Trampu.

Tramps varētu panākt izmaiņas, izgaismojot rasismu, sacīja Vests.

«Es patiesībā uzskatu, ka viņa pieeja bija absolūti ģeniāla, jo tā, nolāpīts, strādā,» viņš piebilda.

Vestam ir draudzīgas attiecības ar prezidenta vēlēšanu uzvarētāju, kurš vēl pērn sacīja: «Es nekad neteikšu neko sliktu par viņu, jo man patīk Tramps.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu