«Little Mix» meitenes uzveic gan Bruno Marsu, gan «Metallica»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu talantu šova «The X Factor» astotās sezonas uzvarētājas - meitenes no popgrupas «Little Mix» Apvienotās Karalistes albumu topā spējušas uzveikt gan smagā roka veterānus - grupu «Metallica», gan R&B dziedātāju Bruno Marsu, ziņo nme.com.

«Official Charts Company» ziņo, ka meiteņu jaunais albums «Glory Days» nedēļas griezumā pārdots 96 000 vienību. Tas ir labākais komerciālais rādītājs šogad uzreiz aiz Deivida Bovija atvadu plates «Blackstar».

2. vietā «Hardwired... to Self-Destruct» - grupas «Metallica» jaunais albums (skat. recenziju). Savukārt 3. vietā 31 gadu vecais havajiešu izcelsmes amerikāņu dziedātājs Bruno Marss (Bruno Mars), īstajā vārdā Pīters Džīns Hernandezs, ar trešo plati «24K Magic» (skat. recenziju).

Singlu topā 1. vietā jau trešo nedēļu pēc kārtas britu elektroniskās mūzikas grupa no Kembridžas - «Clean Bandit» ar «Rockabye». 2. vietā «manekenu izaicinājuma» pavadošā dziesma «Black Beatles» (Interscope/Universal), bet top3 noslēdz pašas «Little Mix» ar «Shout Out To My Ex» (Syco Music/Sony).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu