Metallica «spridzina» ASV albumu topā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu smagā roka apvienība «Metallica» ar savu jauno studijas albumu pārliecinoši iekarojusi ASV pieprasītāko albumu topa 1. vietu, ziņo «billboard.com».

Albums ar nosaukumu «Hardwired… to Self-Destruct» (Blackened Records), kas seko 2008. gada ierakstam «Death Magnetic», nedēļas griezumā pārdots 291 000 vienību, liecina «Nielsen Soundscan» dati.

Līdz ar to «Hardwired… to Self-Destruct» (skat. recenziju) šogad uzrādījis trešo labāko pirmās nedēļas startu, piekāpjoties vien Dreikam (1,04 miljoni vienību) un Bejonsē (653 000 vienību).

Rokmūzikas albumu kontekstā «Hardwired… to Self-Destruct» ir labākie komerciālie panākumi kopš «Coldplay» albuma «Ghost Stories», kas pirms vairāk nekā diviem gadiem startēja ar 382 000 vienībām.

Tiesa, 2008. gada «Death Magnetic» pirmajā nedēļā pārdots 490 000 vienību.

2. vietā ar 231 000 vieībām havajiešu izcelsmes R&B dziedātājs Bruno Marss ar albumu «24K Magic» (skat. recenziju).

3. vietā popkantri zvaigznes Mirandas Lambertes (Miranda Lambert) jaunākais albums «The Weight of These Wings» (133 000). Kantri singlu topā panākumus guvis viņas sings «Vice» (skat. video).

Viena no hiphopa zelta laikmeta apvienībām - intelektuālā hiphopa grupa «A Tribe Called Quest», nu jau diemžēl bez viena no līderiem Faifa (Phife Dawg), ar jauno albumu «We Got It From Here… Thank You 4 Your Service», kas izdots pēc 18 gadu pārtraukuma, no 1. vietas noslīdējusi uz 5 (59 000).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu