Pīts Dohertijs laiž klajā jaunu solo albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Daniel Quesada

Pēc izdota albuma un intensīvas pagājušā gada turnejas ar savu pirmo grupu «The Libertines», britu dziedātājs Pīts Dohertijs (Pete Doherty) šonedēļ laidis klajā jauno solo albumu «Hamburg Demonstrations».

Atgādinām, ka pagājušogad tika izdots «The Libertines» albums «Anthems for Doomed Youth», kas bija grupas pirmais ieraksts pēc 11 gadu pārtraukuma.

Pēc intensīva «The Libertines» perioda, jau gada sākumā Dohertijs atgriezās uz skatuves kā solo mākslinieks. Jaunā Dohertija dziesmas ieskaņotas «Clouds Hill» studijā Hamburgā sešu mēnešu garumā. Albums seko 2009. gada solo platei «Grace/Wastelands».

Jaunās plates pirmais vēstnesis ir singls «I Don't Love Anyone (But You're Not Just Anyone)» (skat. video).

Platē iekļauta arī dziesma «Flags of the Old Regime», kas veltīta dziedātājai Eimijai Vainhausai. Savukārt «Hell To Pay At The Gates Of Heaven» ir veltījums Parīzes teroraktā bojā gājušajiem. Tieši Dohertijs bija viens no pirmajiem, kas sniedza koncertu atjaunotajā «Bataclan» koncertzālē.

Atgādinām, 2009. gadā Dohertijs uzstājās festivālā «Positivus», taču 2006. gadā viņa un grupas «Babyshambles» ieplānotais Rīgas koncerts tika atcelts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu