Jaunas plates pēc 20 gadu pauzes izdos «Ride» un «Jesus and Mary Chain»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Par jaunu albumu izdošanu pēc ilgāka pārtraukuma paziņojušas divas ievērojamas alternatīvā roka apvienības - skotu grupa «The Jesus and Mary Chain» un Oksfordas šūgeiza apvienība «Ride».

«The Jesus and Mary Chain» iepriekšējais albums «Munki» izdots pirms 18 gadiem. Grupas dalībnieks Džims Reids jau pagājušogad paziņoja, ka grupa gatavo jaunu mūziku, un šonedēļ ir kļuvis oficiāli zināms, ka albums ar nosaukumu «Damage and Joy» klajā nāks 24. martā. Izdots arī pirmais albums vēstnesis - singls «Amputation».

Par ieceri izdot jaunu albumu paziņojusi arī grupa «Ride». Grupas iepriekšējais albums «Tarantula» izdots 1996. gadā, un drīz grupa paziņoja, ka beidz savu darbību. 2001. gadā «Ride» apvienojās vienam televīzijas koncertam, bet 2014. gadā oficiāli paziņoja, ka apvienojas ar ģitāristu Endiju Belu (spēlējis «Oasis») un atsāk muzicēt.

Kā liecina dīdžeja un producenta DJ Erol Alkan foto «Instagram», grupa gatavo jaunu albumu, ko laidīs klajā 2017. gadā.

Currently in the studio with Ride producing their forthcoming album @rideox4official #rideband

A photo posted by Erol Alkan (@erolalkan) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu