«The Jesus And Mary Chain» brāļi atgriezīsies nākamgad

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Steve Gullick

Leģendārā rokgrupa no Skotijas «The Jesus And Mary Chain» ir izziņojusi sava ilgi gaidītā jaunā ieraksta izdošanas datumu: albums ar nosaukumu «Damage and Joy» nonāks pie klausītājiem 24. martā. Tas būs pirmais ieraksts kopš albuma «Munki», kas tika izdots 1998. gada vasarā.

Pēc grupas darbības pārtraukšanas 1999. gadā Reidu brāļu - Džima un Viljama veidotā apvienība atkal apvienojās 2007. gadā, lai piedalītos festivālā «Coachella». Kopš tā laika grupa atkal uzstājas gan festivālos, gan koncertu tūrēs.

«Varat iedomāties, esam sākuši viens otrā vairāk ieklausīties,» skaidro Džims. «Pēdējos pāris gados esam centušies norakt to kara cirvi, kas starp mums bija. Cilvēki, kas pazīst mūs vairāk, saka, ka neesam nemaz tik mierīgi. Es teiktu, ka gudrība nāk ar vecumu, briedumu. Dzīvosim savu dzīvi un ļausim dzīvot otram, un svarīgi arī ir pieņemt otra viedokli.»

Darbs pie ieraksta «Damage and Joy» aizsākās 2015. gada septembrī kopā ar producentu Youth, ieraksta sesijas norisinājās gan Londonā, gan Dublinā, kā arī Granadā, Spānijā. Grupas menedžeris Alan McGee pirmo reizi par albuma ierakstu paziņoja Kanādas CBC Music: «Viņi ir radījuši vēl vienu albumu! Tas ir liels notikums! Milzīgs.»

Albuma vēstnesis, pirmais skaņdarbs ir «Amputation», kas pauž līdera sajūtas, «esot prom no mūzikas industrijas... sajūtas bija kā rokenrola amputācija.»

Albumā iekļauta jauna versija dziesmai «All Things Must Pass», kas izdota jau iepriekš un tika iekļauta seriālā «Heroes» un izlasē «Upside Down: The Best of The Jesus and Mary Chain».

Kā arī albuma piedalījušies tūres bundzinieks Brian Young un grupas «Lush» bijušais basģitārists Phil King.

«Ieraksta interesantā puse ir tas, kas rezultātā dzirdams no skandām,» paziņo Džims. «Labs ieraksts divdesmit gados - tas ir sasniegums, bet, ja izdodas veikt labu ierakstu savos piecdesmit, tad tas ir liels brīnums.»

«Damage and Joy» tiks izdots digitāli, CD un vinilā, kā arī deluxe box set formātā.

Albuma dziesmu saraksts

1. Amputation

2. War On Peace

3. All Things Pass

4. Always Sad

5. Songs For A Secret

6. The Two Of Us

7. Los Feliz (Blues and Greens)

8. Mood Rider

9. Presidici (Et Chapaquiditch)

10. Get On Home

11. Facing Up To The Facts

12. Simian Split

13. Black And Blues

14. Can’t Stop The Rock

Līdz ar albuma izdošanu grupa «The Jesus and Mary Chain» sāks UK turneju. Koncertos papildus uzstāsies Scott Von Ryper (ģitāra), Mark Crozer (bass) un Brian Young (bungas).

thejesusandmarychain.uk.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu