Ženī Aiko un Tinašē izdod jaunus klipus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Divas amerikāņu jaunās paaudzes R&B zvaigznes - dziedātāja Ženī Aiko (Jhene Aiko) un Tinašē (Tinashe) gada sākumā laidušas klajā jaunus mūzikas video.

28 gadus vecā Ženī Aiko izdevusi šogad gaidāmā jaunā albuma dziesmas «Maniac» klipu, kuru pati arī režisējusi. Klipa darbība norisinās kādā slimnīcā, kur dziedātāja ievietota ratiņkrēslā un viņai apkārt stāv ārsti bez sejām. «Manai personībai ir tik daudz līmeņu,» viņa saka intervijā izdevumam Rolling Stone. «Viens no tiem ir ļoti seksuāls, un «Maniac» to atspoguļo. Man patīk būt sasietai, es tajā saskatu nelielu baudu.»

Dziedātāja atzīst, ka daudz pētījusi vēsturi un to, kā kādreiz sievietes nimfomānes tika ārstētas kā psihiski slimas. «Man pašai dakteri konstatējuši bipolārismu, un zinu, ka to iespējams pārvarēt. Klipā attēlotas dažas dīvainas ārstniecības metodes no sendienām.»

Ženī Aiko jaunais albums sekos 2014. gada debijas platei «Souled Out». Pagājušogad viņa piedalījās malaiziešu izcelsmes popzvaigznes Junas ierakstā un izdeva albumu «Twenty88» ar draugu - reperi Big Sean.

Jaunu klipu izdevusi arī 23 gadus vecā Tinašē. «Company» klipā dziedātāja demonstrē, ka ir lieliska dejotāja. Dziesma ņemta no pagājušogad izdotā miksteipa «Nightride».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu