Kas notiek popmūzikā? 5 karstākie videoklipi!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Lai arī janvāris skaitās klusais mūzikas industrijas mēnesis, šis tas jauns tomēr tiek izdots. Lūk, karstākie pēdējo dienu popmūzikas klipi.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Sean Paul un Dua Lipa «No Lie»

Jamaikas denshola meistars Šons Pols (Sean Paul) un jaunā dziedātāja Dua Lipa (Dua Lipa) apvienojuši spēkus jaunā klipā «No Lie». Pols šobrīd gatavo savu septīto studijas albumu un nesen noslēdzis jaunu līgumu ar «Island Records». Viņa iepriekšējā plate «Full Frequency» izdota 2014. gadā.

Savukārt Lipa savu debijas albuma izdošanas datumu pārcēlusi no februāra uz jūniju, jo vēlas dziesmu sarakstu papildināt ar jauniem skaņdarbiem.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Sia «Move Your Body»

Austrāliete Sia (pilnā vārdā Sia Kate Isobelle Furler) laidusi klajā 80. gadu estētikā ieturētu klipu «Move Your Body». Dziesma sākotnēji sacerēta dziedātājai Šakirai, taču beigās to ieskaņojusi pati Sia.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Snakehips & MØ «Don't Leave»

Jaunais britu elektroniskās mūzikas duets «Snakehips» sadarbībā ar dāņu popmūzikas princesi MØ, kura viesojusies arī «Positivus» festivālā, laidis klajā dziesmas «Don’t Leave» mūzikas videoklipu.

Dueta dalībnieki Olivers Lī (Oliver Lee) un Džeimss Kārters (James Carter) radījuši lirisku, elektronisku balādi, kurā kārtējo reizi ar savu spēcīgo vokālu izceļas MØ.

Video MØ bauda kaislīgas un mīlošas attiecības ar kādu puisi, taču klipā tiek izspēlēts mīlas trīsstūra motīvs, parādās vēl viena meitene.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Little Mix «Touch»

Britu talantu šova «The X Factor» astotās sezonas uzvarētājas - meitenes no popgrupas «Little Mix» kļuvušas par vienu no veiksmīgākajām britu meiteņu popgrupām, atpaliekot vien no 90. gadu «Spice Girls».

19. janvārī meitenes publicējušas jaunu video dziesmai «Touch», kas ir viens no lielākajiem hitiem viņu nesenākajā albumā «Glory Days».

Klipa darbība norisinās krāsainā labirintā, un meitenēm apkārt dejo glīti puiši ar labi trenētiem augumiem.

 
Foto: Publicitātes foto

The Weeknd «Party Monster»

Par kanādiešu mūziķi vārdā Eibels Tesfejs (Abel Tesfaye) aka «The Weeknd» TVNET rakstīts daudz (skat. albuma recenziju). Tāpēc bez gariem ievadvārdiem, lūk, jaunākais klips no pagājušogad izdotā «Starboy» - singls «Party Monster». Dziesmā dzirdama Lanas del Rejas balss.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu