Kristīna Makvī un Lindsijs Bakingems gatavo kopīgu albumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Leģendārās britu un amerikāņu rokgrupas «Fleetwood Mac» dalībnieki Kristīna Makvī (Christine McVie) un Lindsijs Bakingems (Lindsey Buckingham) šobrīd strādā pie jauna albuma, ko paredzēts klajā laist maijā. Par to mākslinieki pastāstījuši intervijā laikrakstam «Los Angeles Times».

Albuma tapšanā piedalās arī «Fleetwood Mac» līdzdibinātājs Miks Flītvuds un grupas basģitārists Džons Makvī, tomēr tas vēl nenozīmē, ka albums nāks klajā kā grupas albums.

Pagaidām projekta darba nosaukums ir «Buckingham McVie», kas sasaucas ar albuma nosaukumu, kāds bija Bakingema un Stīvijas Niksas dueta albumam «Buckingham Nicks», kas nāca klajā vēl pirms abu pievienošanās «Fleetwood Mac».

Kristīna Makvī no jauna pievienojās grupai 2014. gada koncerttūrē pēc 16 gadu pārtraukuma.

Bakingems laikrakstam sacīja, ka kopš Makvī atgriešanās grupā viņi daudz laika pavadījuši studijā un kopā radījuši jau tik daudz mūzikas, kas ir pietiekami veselam albumam.

Fani cerēja, ka līdz ar Makvī atgriešanos taps jauns grupas albums, tomēr tam izrādījies neiespējami nodrošināt grupas vokālistes un daudzu lielāko hītu autores Niksas līdzdalību, kas patlaban koncentrējusies solokarjerai.

www.latimes.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu