Gaidāms skaļš Trampa anti-inaugurācijas koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jaunievēlētā ASV prezidenta Donalda Trampa inaugurācijas ceremonijas dienā, 20. janvārī, paralēli notiks arī anti-inaugurācijas pasākums - koncerts, kuru rīko repa/roka supergrupa «Prophets of Rage». Tajā apvienojušies politiski aktīvi mūziķi no grupām «Cypress Hill», «Rage Against the Machine» un «Public Enemy». Galvenais notikums šajā koncertā - grupas «Audioslave» apvienošanās!

(precizēts)

Rokmūzikas supergrupa, kas izveidota 2001. gadā uz «Rage Against the Machine» bāzes, pieaicinot 1997. gadā izjukušās grupas «Soundgarden» vokālistu Krisu Kornelu (Chris Cornell), apvienosies pēc 12 gadu pārtraukuma.

Koncerts notiks Losandželosā koncertzālē «Teragram Ballroom».

Vēl koncertā piedalīsies jau minētā grupa «Prophets of Rage», aktieris Džeks Bleks (Jack Black), 70. gadu dziesminieks Džeksons Brauns (Jackson Browne) un reperis Viks Mensa (Vic Mensa).

Pasākuma sauklis - «Power to the People» («Varu tautai»).

«Prophets of Rage» un «Audioslave» Toms Morello skaļi paudis savu neapmierinātību ar Donaldu Trampu, uz savas ģitāras pat iestrādājot uzrakstu «Ne mans prezidents».

«Audioslave»
«Audioslave» Foto: Publicitātes foto

Atgādinām, ka «Audioslave» izjuka 2007. gadā. Izdoti trīs studijas albumi.





KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu