Sinatras meita atgādina par Trampa izvēlētās dziesmas «My Way» pirmajiem vārdiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Donalds Tramps par dziesmu pirmajai dejai ar sievu Melāniju pēc stāšanās ASV prezidenta amatā ir izvēlējies Frenka Sinatras «My Way», bet leģendārā dziedātāja meita Nensija atgādinājusi, ka dziesmas teksta pirmā rindiņa ir «Un tagad beigas ir tuvu».

Sociālās saziņas vietnes «Twitter» lietotāji Nensijai Sinatrai jautāja, ko Sinatras ģimene domā par Trampa izvēli inaugurācijas ballei, uz ko viņa atbildēja īsi: «Tikai atcerieties dziesmas pirmo rindiņu».

«My Way» sarakstīja Pols Anka, kuram tika lūgts arī dziesmu izpildīt, bet viņš to aizņemtības dēļ nevarēja. 1969. gadā dziesma kļuva populāra Sinatras izpildījumā. Pēc vārdiem «Un tagad beigas ir tuvu» seko teksts par nožēlu, mīlestību, smiekliem un asarām, kas jāpiedzīvo, lai pārvarētu dažādus šķēršļus mūža gaitās. Katrs dziesmas pants beidzas ar vārdiem «I did it my way» («Es to darīju pa savam»).

Ir zināms, ka «My Way» Trampa inaugurācijas ballē izpildīs džeza mūziķe Erīna Boīma un vēl divi mūziķi, kas netiek atklāti.

Trampa inaugurācijas ballē uzstāsies Tims Rašlovs ar savu bigbendu, rokgrupa «3 Doors Down», kantrī dziedātāji Tobijs Kīts un Lī Grīnvuds, kā arī citi.

Donalds Tramps ASV prezidenta amatā stāsies piektdien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu