Rodžers Voterss: «Pretošanās ir sākusies!»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Leģendārās britu rokgrupas «Pink Floyd» dibinātājs Rodžers Voterss (Roger Waters) publicējis 11 minūšu garu video no koncerta Meksikā, kuru apmeklējuši 300 000 skatītāju. Tajā izpildīta klasiskā «Pink Floyd» kompozīcija «Pigs (Three Different Ones)», kuras vizuālā puse apspēlēja jaunievēlēto ASV prezidentu Donaldu Trampu.

«Pretošanās ir sākusies šodien!» viņš saucis no skatuves koncertā - dienā, kad notika Trampa inaugurācija.

Video redzams, ka virs skatītājiem lido milzīgas piepūstas cūkas, savukārt uz lieliem ekrāniem projicēti kadri ar Donaldu Trampu. Vienā no kadriem Tramps redzams ar ieroci pie Baltā nama, citā - salutējot Hitlera sveicienā.

Šie būs četri gari gadi...

Atgādinām, ka šogad Voterss gatavojas izdot jaunu plati. Jaunais albums, kas pēc 24 gadu pārtraukuma sekos 1992. gada «Amused to Death», top kopā ar grupas Radiohead skaņu vīru Naidželu Godriču (Nigel Godrich).

Voterss izteicies, ka albuma pamatā būšot vectēva un mazdēla saruna par nozīmīgām tēmām. «Kāpēc mēs nogalinām bērnus? Par to tas būs,» sacīja Voterss.

Šogad Voterss dosies arī Ziemeļamerikas koncertturnejā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu