U2 «Joshua Tree» turnejas biļetes izpērk 24 stundās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Albuma vāks

Īru kvarteta U2 «Joshua Tree» turnejas biļetes izpirktas 24 stundu laikā, ziņo «billboard.com». Kopumā pārdotas 1,1 miljons biļešu.

Jau ziņots, ka, atzīmējot 30 gadus kopš izcilā albuma «Joshua Tree» izdošanas, grupa nolēmusi doties īpašā albumam veltītā turnejā. Plānots, ka koncerti sāksies maijā Vankūverā, bet jūlijā un augustā grupa uzstāsies Londonā, Berlīnē, Romā, Barselonā, Dublinā, Amsterdamā, Briselē.

«Mēs gribētu uzstāties visur,» pēc biļešu pārdošanas izteicies grupas menedžeris Gajs Osīrijs (Guy Oseary). «Pirmkārt esmu fans un tikai tad menedžeris, un tāpēc mēs izziņojam vēl pāris koncertu, lai fani varētu piedzīvot šo unikālo notikumu.»

Reaģējot uz lielo pieprasījumu, grupa izziņojusi vēl vairākus koncertus ASV (Losandželosā, Čikāgā) un Eiropā (Londonā, Romā, Parīzē, Amsterdamā).

«Es nesen pirmo reizi 30 gadu laikā noklausījos šo albumu... baigā opera,» izziņojot turneju, izteicies solists Bono. «Daudz atmiņu, kas šķiet aktuālas arī tagad, - mīlestība, zaudējums, nepiepildīti sapņi, polarizācija... Esmu dažas no šīm dziesmām dziedājis, taču ne visas. Esmu gatavs izpildīt visu albumu, ja mūsu fani izrādīs interesi.»

Albumu producēja Daniels Lanuā un Braiens Īno, un tajā iekļautu tādi zināmi grupas singli kā «With or Without You», «I Still Haven't Found What I'm Looking For» un «Where the Streets Have No Name».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu