«Weekend Festival Baltic» izziņo festivāla tēmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Baltijā lielākais EDM (saīsinājums no angļu - electronic dance music) mūzikas festivāls Weekend Festival Baltic (turpmāk WKND) izsludinājis 2017. gada festivāla tēmu, kā arī informē publiku, kad gaidāma pirmā galveno festivāla mākslinieku izziņošana.

WKND organizatori ziņo, ka pirmā festivāla galveno mākslinieku izziņošana plānota 30. janvārī, kas ir jau nākamnedēļ, šā gada festivāla tēma ir «Neona pludmale», tātad šogad festivāla apmeklētājiem būs iespēja baudīt krāsainu gaisotni un iespaidīgu šovu. Atsaucoties uz festivāla mārketinga vadītājas Maijas Tomkalnes teikto - «neons būs visur!».

Foto: Publicitātes foto

Uz 2016. gada festivālu tika pārdotas ap 100 000 ieejas biļešu, šogad festivāla organizatori plāno piesaistīt vēl vairāk apmeklētāju un piedāvāt vēl iespaidīgākus māksliniekus nekā pagājušogad. Pagājušogad festivāla organizatori uz Pērnavas pludmali bija atveduši tādus grandus kā Avicii, Tiesto, Martin Garrix, Dmitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki un desmitiem citus pasaulē slavenus māksliniekus.

Foto: instagram

Interesentiem, kas plāno apmeklēt 2017. gada festivālu un vēlas iegādāties ieejas biļetes par īpaši zemu cenu, līdz 12.02. ir iespējams reģistrēties biļešu iepriekšpārdošanai festivāla mājaslapā. Vispārējā biļešu tirdzniecība tiks atklāta 20.02.

weekendbaltic.com

Maija Tomkalne komentē, ka šogad ir vērojama lielāka apmeklētāju interese un biļešu iepriekšpārdošanai ir reģistrējušies jau divreiz vairāk cilvēku nekā pagājušogad iepriekš reģistrēto ļaužu kopsummā.

Foto: instagram

Organizatori aicina auditoriju sekot līdzi aktivitātēm festivāla sociālo tīklu lapās, jo šogad arī ir plānoti dažādi biļešu konkursi un sekotājiem būs iespēja tikt pie vērtīgām balvām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu