ASV topu iekaro jaunās hiphopa zvaigznes «Migos»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Šobrīd hiphopa laukā nav karstākas grupas par «Migos» - trim jaunekļiem no Atlantas priekšpilsētas Lorensvilas. To apliecina arī jaunākie «Billboard 200» topu dati. Grupas jaunākais albums «C U L T U R E» (skat. recenziju) šonedēļ iekarojis ASV albumu topu, ziņo «billboard.com».

Albums «C U L T U R E» nedēļas griezumā pārdots 131 000 vienību, liecina «Nielsen Soundscan» dati. Lauvas tiesu veido dziesmu straumēšana, bet fiziskā nesējā albums pārdots 44 000 eksemplāros.

«Migos» 2009. gadā izveidoja trīs jaunekļi, kurus saista radnieciskas saites un kuri sev dēvē šādi: Kveivo (Quavo), Ofsets (Offset) un Teikofs (Takeoff).

Īpašu popularitāti ieguvis singls «Bad & Boujee» (skat. video).

2. vietā 32 gadus vecais amerikāņu popkantri mūziķis Brentlijs Gilberts (Brantley Gilbert) ar «The Devil Don’t Sleep» (77 000).

3. vietā TV šova America's Got Talent grupas «PopLyfe» bijusī dalībniece - dziedātāja Kelani (Kehlani) ar soloalbumu «SweetSexySavage» (58 000).

Kanādiešu dziedātājs Eibels Tesfejs (Abel Tesfaye) aka «The Weeknd» ar savu jauno albumu «Starboy» (skat. recenziju) noslīdējis no 1. uz 4. vietu.

Aktuālo hitu izlase «Now 61» numur 5 ar 37 000 pārdotām vienībām.

6. vietā mūzikla «La La Land: Kalifornijas sapņi» («La La Land») skaņu celiņš.

Grupa «Train» ar jauno plati «A Girl a Bottle a Boat» numur 8.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu