Viļņā uzstāsies Džeisons Mrazs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

7. martā Viļņā, Compensa koncertzālē, svinot 40 gadu jubileju, uzstāsies amerikāņu poproka dziedātājs Džeisons Mrazs (Jason Mraz), kurš lielākos panākumus guvis ar vasarīgo singlu «I'm Yours».

Aizkustinošā vēstulē saviem faniem Džeisons raksta: «Kad man bija 21 gads, es pametu koledžu, lai nodotos savam sapnim - mūzikai. Es pieņēmu likteni, ka, visticamāk, būšu badā dzīvojošs mākslinieks. Bet es neplānoju badoties. Es biju pārāk izsalcis un pārāk naivs, lai domātu, ka man neizdosies. Mūzika ir romance, un būt procesā jau ir piedzīvojums. Lai neveiksmes mani nesagrautu, nolēmu dot sev laiku - līdz man būs 40. Līdz tam laikam es ļauju sev būt iesācējam. Ja man neizdotos sasniegt iecerēto, tad vismaz būšu uzdāvinājis sev laiku sapņa izdzīvošanai. Man ir gandrīz 40, un mana sirds ir piepildīta ar pateicību - man pašam divdesmit gados, atļaujoties sapņot šo pārdrošo sapni, visiem labajiem cilvēkiem, kas palīdzēja un uzticēja savu mūziku man, un visiem, kas man deva iedrošinājumu ar aplausiem vai dīvānu, uz kura izgulēties! Visi kopā mēs to paveicām! Man ir gandrīz 40, un esmu sasniedzis iecerēto! Tiekamies koncertos.»

Biļetes uz koncertu jau pārdošanā:

Biļetes šeit:


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu