Sākas biļešu publiskā tirdzniecība uz «Weekend Baltic» festivālu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Visas iepriekšpārdošanai paredzētās 15 000 biļetes uz lielāko Baltijas festivālu Weekend Baltic tika izpārdotas vēl pirms iepriekšpārdošanas laika beigām. Šodien plkst. 9 sākas biļešu publiskā tirdzniecība. Biļetes pieejamas www.weekendbaltic.com, informē festivāla mārketinga vadītāja Maija Tomkalne.

Atgādinām, ka «Weekend Baltic» festivālā uzstāsies tādas zvaigznēs kā «Armin Van Buuren», «Alan Walker», «Alesso», «Brennan Heart Cheat Codes», «Kungs», «MackyGee», «Madison Mars», «Sub Focus» un «Tungevaag & Raaban», mūziķis «Deadmau5», dīdžejs «Martin Garrix», kā arī grupas «Rea Sremmurd» un «Clean Bandit».

Mākslinieku sarakstā atrodas arī tādas zvaigznes kā brazīliešu «Alok», franču «house» mūzikas izpildītājs «Tchami», «Radical Redemption» un «Bass Modulators» no Nīderlandes, ASV dzimušais «Jauz», kā arī «Alex Mattson» un «Proteus» no Somijas. Mākslinieku sarakstā ir arī vairāki Igaunijas pārstāvji.

Festivāls norisināsies no 3. augusta līdz 5. augustam.

www.weekendbaltic.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu