Sākas biļešu tirdzniecība uz «The xx» koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No pirmdienas, 6.marta, plkst. 10 «Biļešu servisa» tīklā sākas publiskā biļešu pārdošana uz 15. augustu – datumu, kad līdzās citiem mūziķiem uzstāsies «The xx». Šis elektroniskā indīroka trio patlaban ir viena no pasaules visaktuālākajām un mūzikas kritiķu augstāk vērtētajām britu grupām.

Vēl pieejams ierobežots skaits biļešu par 39 eiro. Nākamā cenu kategorija jau būs 49 eiro. Uz katru «Sunset Festival» koncerta dienu pārdošanā būs tikai 4000 biļešu.

Siguldas novada ID karšu īpašnieki sākotnēji varēs iegādāties biļetes ar atlaidi (šo biļešu skaits būs ierobežots), ar vienu ID numuru - līdz 2 biļetēm. Pie ieejas pasākumā kontrolei būs jāuzrāda gan biļete, gan Siguldas novada ID karte.

Atgādinām, ka šis būs «Sunset Festival» otrais gads. Pagājušajā vasarā Siguldas pilsdrupu estrādē un jaunās Pils dārzā norisinājās divi festivāla pasākumi: 3.jūlijā uzstājās īru dziesminieks Demjens Raiss un 6. jūlijā britu grupa «James». Abās festivāla dienās uzstājās arī vairāki vietējie mākslinieki, daži no viņiem siguldieši, piemēram, 3. jūlijā - dziesminieks Kārlis Kazāks, bet 6. jūlijā - «Neon Saturdays» un «Zig Zag».

Šovasar Siguldas Pilsdrupu estrādē paredzēti vairāki starptautiski pazīstamu mākslinieku koncerti, katrā no tiem piedalīsies arī pašmāju vai mazāka mēroga ārvalstu muzikālās zvaigznes.

Atgādinām, ka «The xx» 2013. gadā uzstājās festivālā «Positivus».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu