Noskaties: karstākā hiphopa grupa «Migos» Falona šovā!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Šonedēļ populārajā Džimija Falona (Jimmy Fallon) sarunu šovā viesojās šā brīža karstākā hiphopa apvienība, «bling kultūras bītli» grupa «Migos». Kā allaž, kopā ar Falona pavadošo grupu «The Roots» tika iestudēta «Migos» populārā hita «Bad and Boujee*» jauna versija, šoreiz biroja apstākļos, izmantojot plastmasas pudeles un lielos ūdens bunduļus.

Atgādinām, trīs jaunekļi no Atlantas priekšpilsētas Lorensvilas «Migos» ar savu jauno albumu «C U L T U R E» (skat. TVNET recenziju) šogad iekarojuši Billboard 200 albumu topa 1. vietu. Aktieris Donalds Glovers (Donald Glover) trio publiski slavēja «Zelta globusa» ceremonijā, un vēlāk mediji «Migos» sāka dēvēt par «bling kultūras bītliem».

«Migos» 2009. gadā izveidoja trīs jaunekļi, kurus saista radnieciskas saites un kuri sev dēvē šādi: Kveivo (Quavo), Ofsets (Offset) un Teikofs (Takeoff).

Grupa šovā izpildīja arī savu jaunāko singlu «T Shirt». Noskaties!

* boujee - no franču vārda «buržuāzija» (bourgeoisie). Raksturo augstāku, turīgāku sabiedrības slāni.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu