Dreika jaunais albums «More Life» iekaro ASV albumu topu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook/Dreiks

Kanādiešu repera Dreika (Drake) jaunais studijas albums «More Life», ko pats mākslinieks pozicionē kā pleilisti, iekarojis ASV pieprasītāko albumu «Billboard 200» topa 1. vietu, ziņo «billboard.com».

Mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati liecina, ka «More Life» pirmajā nedēļā pārdots 505 000 vienību, kas ir otrs labākais starts kopš paša Dreika uzstādītā albuma «Views» rekorda (1,04 miljoni).

257 000 vienības ir mūzikas straumēšanas servisu dati, proti, 1500 vienas dziesmas straumējumi ir ekvivalents 1 albumam.

«More Life» ir septītais Dreika albums pēc kārtas, kas iekarojis «Billboard 200» albumu topa 1. vietu.

Pagājušās nedēļas līderis, rudmatainais britu dziesmu rakstnieks Eds Šīrans (Ed Sheeran) ar "÷" (skat. recenziju) pārdots 119 000 vienību un ierindojies 2. vietā.

Hiphopa moguls Riks Ross (Rick Ross) ar savu jauno albumu «Rather You Than Me» ar 106 000 vienībām startē 3. vietā.

Likumsakarīgi, ka pēc krāšņās «Disneja» filmas «Skaistule un briesmonis» («Beauty and the Beast») ar Emmu Vatsoni galvenajā lomā debijas kinoteātros audzis pieprasījums arī pēc filmas skaņu celiņa. Tas šonedēļ numur 4 (99 000).

Savukārt britu sintpopa veterāni «Depeche Mode» ar savu jauno albumu «Spirit» startē 5. vietā (64 000).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu