Noskaties! «Take That» cenšas izsisties Amerikā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Lai arī slaveno britu boibendu pametis gan Robijs Viljamss (Robbie Williams), gan Džeisons Orendžs (Jason Orange), tas nav apturējis atlikušo trio - Geriju Bārlovu (Gary Barlow, 46), Marku Ovenu (Mark Owen, 45) un Hovardu Donaldu (Howard Donald, 48). Vīri turpina ierakstīt jaunu mūziku un sniegt koncertus. Nesen viņi iesēdušies muzikālajā vāģī pie «The Late Late Show» vadītāja Džeimsa Kordena (James Corden), lai aprunātos par dzīvi un izpildītu tādus savus hitus kā «Shine», «Back For Good» un citus. Video beigās Kordens piedāvā vīriem palīdzēt iegūt jaunus klausītājus ASV. Noskaties, kas no tā visa sanāca!

Jaunajā Kordena «Carpool Karaoke» epizodē Bārlovs, Donalds un Ouens izpildīja fragmentus no tādiem grupas grāvējiem kā «Shine», «Greatest Day», «Babe», «Giants», «Never Forget» un «Back For Good».

Vēlāk grupa arī uzstājās Kordena šovā ar savu jaunāko singlu «Giants». Jāpiebilst, ka tā bija grupas pirmā uzstāšanās ASV televīzijā pēdējo 20 gadu laikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu