«Snow Patrol» atklāj šā gada plānus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no sociālajiem tīkliem

Ziemeļīrijas/Skotijas rokgrupa «Snow Patrol», kas bieži mūzikas presē tiek dēvēta par «Coldplay» mazo brālīti, tikai ar sakarīgākiem un gudrākiem dziesmu tekstiem, paziņojusi, ka ir gatava atgriezties pie klausītājiem ar jaunām dziesmām. Iepriekšējais albums «Fallen Empires» izdots jau tālajā 2011. gadā.

Kā vēsta grupas ieraksts «Instagram», jaunās dziesmas top «U2» un «Weezer» producenta Džekanaifa Lī (Garret «Jacknife» Lee) uzraudzībā.

Grupas solists Gerijs Laitbodijs (Gary Lightbody) apstiprinājis, ka «Snow Patrol» pavisam noteikti izdos septīto albumu. Turklāt, ja viss ies pēc viņu plāna, tad to varētu redzēt veikalu plauktos un straumēšanas servisu platformās jau šā gada nogalē.

«Tiem ļaudīm, kas vaicā par jauno Snow Patrol albumu, #SP7, te būs ziņas,» pie Instagram attēla raksta Gerijs. «Mums bija iespaidīga ierakstu sesija februārī. Mūsu lieliskais Džeknaifs Lī, kā parasti, ir producenta krēslā, un mums ir ieplānots vairāk laika ar viņu studijā maijā/jūnijā, pabeigsim darbus jūnija beigās. Plāni ir nepilnīgi, bet mēs no tiesas centīsimies, cik spēka. Līdz šim ir bijuši pāris viltus starti, tāpēc nevēlējos publicēt kaut ko, pirms zināju, ka esam uz pareizā ceļa. Mēs esam. Tas izklausās vareni. Esmu ļoti lepns par to, ko esam izdarījuši tik tālu, un nespēju vien sagaidīt, kad jūs visi to dzirdēsiet. Paldies jums par pacietību un atbalstu. Seši gadi ir sasodīta mūžība starp albumiem, to mēs zinām, tāpēc fakts, ka cilvēki joprojām vaicā, kad tas iznāks, mums nozīmē ļoti daudz. Mēs turpmāk publicēsim jaunumus no studijas, sākot ar maija beigām. Daudz mīlestības, labie cilvēki. GL.»

Nepalaid garām!

Uz augšu