Bukmeikeri: Krievijas pārstāve Jūlija Samoilova Eirovīzijā visdrīzāk piedalīsies attālināti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Maria Antipina/TASS/Scanpix

Publiskajā telpā plaši tiek apspriesta Krievijas izvirzītā Eirovīzijas pārstāve Jūlija Samoilova. Kā zināms, Samoilovai piešķirts liegums turpmākos trīs gadus šķērsot Ukrainas robežu, kas likumiski neatļauj Samoilovai klātienē uzstāties uz lielās Eirovīzijas skatuves Kijevā.

Starptautiskā dziesmu konkursa Eirovīzija organizatori, izrādot pretimnākšanu, Krievijas pārstāvei atļāva konkursā piedalīties attālināti. Tomēr Krievijas Pirmais kanāls šo piedāvājumu noraidīja. Triobet bukmeikeri uzskata, ka pašlaik pastāv 35% iespējamība, ka šī iespēja tomēr tiks izmantota.

Kremļa runasvīrs Dmitrijs Peskovs kādā intervijā tika teicis, ka gadījumā, ja Jūlijai neļaus šķērsot Ukrainas robežas un piedalīties konkursā klātienē, tad pamatīgi var tikt iedragāts konkursa prestižs un tēls. To pastiprina fakts, ka Krievijas pārstāve ir pirmās grupas invalīde un liek Eirovīzijas pārstāvjiem izskatīties diskriminējoši. Triobet bukmeikeri uzskata, ka pastāv 20% iespējamība, ka Ukrainas amatpersonas tomēr nolems dot atļauju Jūlijai kāpt uz Eirovīzijas skatuves un priecēt klātesošos ar savu muzikālo sniegumu.

No visām Krievijā muzicējošajām grupām un solo māksliniekiem «melnajā» sarakstā ir ietverti 140 izpildītāji, tamdēļ loģisks Krievijas solis būtu izvēlēties citu kandidātu, kuram nav noteikts liegums. Triobet bukmeikeri uzskata, ka šāds iznākums ir diezgan iespējams. Bukmeikeri šādam variantam piešķīruši 29% varbūtību.

Neraugoties uz domstarpībām un saspringto situāciju, Krievija neizskatīs iespēju nepiedalīties Eirovīzijā, uzskata Triobet bukmeikeri. Šādai iespējai bukmeikeri piešķīruši diezgan zemu varbūtību, kas ir 16%. Bukmeikeri norāda, ka vienīgās iespējas Krievijas dalībai konkursā ir attālinātās uzstāšanās apsvēršana vai cita kandidāta izvēle.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu