Džordžs Maikls beidzot guldīts zemes klēpī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Trešdien Londonā radinieki un tuvākie draugi nelielā privātā bēru ceremonijā atvadījās no britu popmūzikas dziedātāja Džordža Maikla (George Michael), informē ārvalstu mediji. Jau ziņots, ka Maikls mira 53 gadu vecumā pagājušā gada Ziemassvētkos.

Ģimene paziņojumā norādījusi, ka tā bijusi «maza un privāta ceremonija». Ģimene izteikusi pateicību visiem faniem, kas sūtījuši atbalsta un līdzjūtību vēstules.

«Mēs varam apstiprināt, ka šodien notika Maikla bēru ceremonija. Ģimene un tuvākie draugi pulcējās mazā un privātā ceremonijā, lai atvadītos no mīļotā dēla, brāļa un drauga,» teikts paziņojumā medijiem.

Šā gada marta sākumā tapa zināms, ka «Wham!» zvaigzne mūžībā devusies dabīgā nāvē – viņš miris dilatācijas kardiomiopātijas ar miokardītu un aptaukotu aknu dēļ, Tāpat Oksfordšīras vecākais kriminālizmeklētājs Darens Salters sacīja, ka izmeklēšana ir izbeigta. Tiesa, minēto dilatācijas kardiomiopātiju var izraisīt narkotisko vielu lietošana – to ietekmē sirds kļūst palielināta un vāja, mazinās tās spējas pumpēt asinis. Pēc dziedātāja nāves vairāki viņam pietuvināti cilvēki turpināja apgalvot, ka Džordžs esot bijis atkarīgs no narkotikām. Piemēram, dziedātāja bijušais mīļākais, eskorta puisis Pols Stags (Paul Stag, 48) pieļāva, ka Džordža pāragrajā nāvē netieši vainojama specifiska narkotikā viela - «Liquid G» jeb «šķidrais ecstasy».

Minētā viela (gamma hidroksibutirāts (GHB)) ir šķidrums, kas plaši izmantots tā dēvētajā «chemsex» vidē, homoseksuālu vīriešu ballītēs. Tās efekts ir seksuāls uzbudinājums, jutīga āda, kura vēlas tikt glāstīta, un pirksti, kas vēlas pieskarties un glāstīt. Īsta seksa narkotika.

Kad Maikls vēlējies iegūt «šķidro ecstasy», viņš zvanījis Stagam un, izmantojot paroli, lūdzis, lai viņam atved «šampanieti».

Viņš uzskata, ka Maikls vairs nespēja novilkt robežu starp seksu un GHB.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu