Eds Šīrans neļauj «Take That» iekarot Lielbritānijas albumu topu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Rudmatainais britu dziesmu rakstnieks Eds Šīrans (Ed Sheeran) turpina dominēt Apvienotās Karalistes albumu topā, ziņo «Billboard.com».

Ceturtajā nedēļā albums «÷» (skat. recenziju) saglabājis 1. vietu. Arī singlu topā 1. vietā vēl aizvien Šīrana dziesma «Shape Of You».

Savukārt 90. gados ļoti populārā britu puišu grupa «Take That» ar savu jauno albumu «Wonderland» (Polydor/Universal) numur 2. Nedēļas griezumā pārdots 113 000 albuma vienību, taču ar to nepietika, lai gāztu no troņa Šīranu, liecina «Official Charts Company» dati.

Kanādiešu reperis Dreiks noslīdējis uz 3. vietu ar savu jauno ierakstu «More Life» (Cash Money/Republic/Universal). Pats Dreiks to dēvē par pleilisti.

4. vietā albumu topā «jaunais Džo Kokers» - «Rag 'n' Bone Man» ar albumu «Human». Savukārt viena no slavenākajām Otrā pasaules kara laika britu dziedātājām, 100 gadus vecā Vera Lina (Dame Vera Lynn) noslīdējusi uz 5. vietu ar albumu «100» (Decca/Universal).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu