«Weekend Baltic» festivāla programmu papildina «The Chainsmokers»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Weekend Baltic» festivāls, kurš norisināsies Pērnavas pludmalē no 3. līdz 5. augustam, ir papildinājis savu jau tā jaudīgo mākslinieku sarakstu ar šā brīža pasaules sensacionālāko popmūzikas apvienību – «The Chainsmokers».

Grupa ir saņēmusi tādas prestižas balvas kā Grammy un American Music Award, kā arī viņu videoklips «Closer» YouTube vietnē ir skatīts vairāk nekā 1,3 miljardu reižu.

«The Chainsmokers» dalībnieki Endrjū Tagarts (Andrew Taggart) un Alekss Pals (Alex Pall) prasmīgi apvieno indie, dance un pop mūzikas elementus. Viņu singls «#Selfie» iekaroja Billboard deju mūzikas Top 1 un tika pārdots vairāk nekā 10 miljonos kopiju. 2015. gadā grupai bija vairāk nekā 300 šovu visā pasaulē, ieskaitot tādus festivālus kā Lollapalooza, Firefly, Tomorrowland un Ultra. Viņu 2016. gada singls «Closer» sāka savu uzvaras gājienu uz mūzikas topu virsotnēm, kur tas palika vairāk nekā 10 nedēļas. Viņu debijas albums «Memories... Do Not Open...» tiks laists klajā jau 7. aprīlī.

Papildus «The Chainsmokers» ir apstiprināta vēl virkne mākslinieku – Don Diablo, Syn Cole, GTA, Wild Motherfuckers, Alma, [Ex] Da Bass, Andreas Puusepp un Bombossa Brothers.

Jau iepriekš minēts, ka festivālā būs skatāma vesela zvaigžņu parāde ar tādiem māksliniekiem kā Armin van Buuren, Martin Garrix, Alan Walker, Alesso, Deadmau5, Rae Sremmurd, Clean Bandit, Kungs, Alex Mattson, Alok, Bass Modulators, Brennan Heart, Cheat Codes, Futuristik, Jauz, Kristjan Hirmo, Macky Gee, Madison Mars, MHKL, NOËP, Proteus, Púr Múdd, Radical Redemption, Sub Focus, Tchami un Tungevaag & Raaban. Festivāla pilnais mākslinieku saraksts tiks izziņots jau pavasara beigās.

Biļetes ir pieejamas www.weekendbaltic.com. Biļešu cenas laika gaitā pieaugs.

www.weekendbaltic.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu