Festivāls «Devilstone» izziņo pirmos māksliniekus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lietuvas alternatīvās mūzikas festivāls «Devilstone» izziņojis pirmos māksliniekus, kas šovasar kāps uz festivāla skatuvēm. Atgādinām, ka «Devilstone» šogad notiks no 13. līdz 16. jūlijam, nemainīgi jau devīto gadu – Anīkščos (Lietuvā), informē festivāla rīkotāji.

Kopumā festivālā piedalīsies ap 50 grupas un mūziķi. To vidū beļģu grupas «Oathbreaker», «Raketkanon» un «Kapitan Korsakov», kā arī postpanka grupa «Soviet Soviet» no Itālijas, romantiskais cold wave duets «Tampers», somu goti «Grave Pleasures», Baltijas valstīs iecienītie francūži «Alcest», vācu death metāla grupa «Deserted Fear», islandieši «Sólstafir», Sanktpēterburgas «Show Me A Dinosaur» un zviedri «Truckfighters», kā arī indie rock grupa no Lielbritānijas «Tall Ships».

«Festivāla muzikālais virziens nemainīsies. Ekstremāls metāls, moderns roks, interesanta alternatīvā mūzika un jaunums – provocējoša elektronika. Festivāla nagla – ne viens vai pieci zināmi vārdi, bet viss lielais festivāla mākslinieku saraksts, kurā nav nevienas grupas ar sliktu skanējumu,» lepojas festivāla organizatori.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu