Sāra Braitmena ar Karalisko Ziemassvētku galā koncertu Rīgā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Visu laiku komerciāli veiksmīgākais soprāns Sāra Braitmena (Sarah Brightman) jau piektdien, 1. decembrī uzstāsies Arēnā Rīga ar īpašu programmu - Karalisko Ziemassvētku galā koncertu (Royal Christmas Gala). Operetiskās popmūzikas žanra izveidotāja un pazīstamākā pārstāve uzstāsies kopā ar grupu «Gregorian», kā arī īpašiem viesiem, sniedzot svinīgām sajūtām un krāšņiem gaismu efektiem pārpilnu šovu.

Vakara programma sastādīta tā, lai ietvertu sevī gan klasiskās Ziemassvētku dziesmas, gan mākslinieku pazīstamākos hitus, ko viņi izpildīs gan solopartijās, gan duetos un arī negaidītās kombinācijās. Muzikālo pavadījumu nodrošinās pirmklasīgs simfoniskais orķestris.

Braitmena ir viena no pasaules atzītākajām balss īpašniecēm un izcilākajām solistēm, ko ir iespēja baudīt klātienē. 30 gadu laikā viņas atpazīstamība no teātriem un koncertzālēm pakāpeniski izpletusies uz arēnām un stadioniem, iekarojot miljonu klausītāju neviltotu sajūsmu visā pasaulē.

Kopā pārdoti vairāk nekā 32 miljoni mākslinieces ierakstu kopiju, viņa saņēmusi vairāk nekā 180 zelta un platīna godalgas vismaz 40 valstīs.

«Time To Say Goodbye», ko Braitmena izpildīja kopā ar ne mazāk pazīstamo Andrea Bočelli, kļuvis par tik grandiozu hitu, ka viņa ir vienīgā māksliniece, kas uzaicināta uzstāties divās Olimpiskajās spēlēs, kuras TV un klātienē varēja vērot vismaz 7 miljardi skatītāju.

Sāra Braitmena kļuvusi arīdzan par visu laiku veiksmīgākā mūzikla «Operas spoks» (Phantom of the Opera») iedvesmu. Viņa bija galvenās lomas Kristīnes Dē (Christine Daaé) oriģinālā izpildītāja uzvedumos gan Londonā, gan arī Brodvejā.

Arī Latvijā tik iecienītā vācu grupa «Gregorian» būs iedvesmojošs papildinājums Braitmenai šajā īpašajā Ziemassvētku galā koncertā. Projekts, kurā apvienoti akadēmisku izglītību ieguvuši dziedātāji, ir viena no veiksmīgākajām vācu apvienībām, kura pazīstama tālu ārpus valsts robežām. Par to liecina vismaz 10 miljoni pārdotu ierakstu, neskaitāmas zelta un platīna atzinības balvas un simtiem koncertu.

Īpašo viesu vārdi pagaidām paliek noslēpumā – tie tiks atklāti tuvāk pasākuma dienai.

Rīgā Braitmena uzstājās arī 2014. gadā.

Biļetes «Biļešu serviss» tīklā un www.bilesuserviss.lv.

Durvis Arēnā Rīga tiks vērtas plkst. 18.30. Sāras Braitmenas Ziemassvētku galā koncerts sāksies plkst. 20.00 un ilgs vismaz 2,5 stundas. Tas veidots divās daļās ar 20 min pārtraukumu ap plkst. 21.00.

Koncerta organizatori lūdz skatītājus ierasties laikus, lai izvairītos no liekas drūzmēšanās.

www.sarahbrightman.com/home

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu