Skaties «Coachella» festivāla tiešraides!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Adam Hunger / REUTERS

Festivālu sezona oficiāli ir sākusies! Jau piektdien sācies viens no lielākajiem festivāliem ASV «Coachella», kuru iespējams vērot tiešraidē arī tiem, kas nav uz vietas. Piektdien uzstājās britu grupa «Radiohead»; lai gan dažu tehnisku ķibeļu laikā grupa skatuvi pameta, izskanēja lielākie grupas hiti, arī «Creep» un «Karma Police». «Coachella» šogad norisinās divas nedēļas nogales - no 14. līdz 16. aprīlim un no 21. līdz 23. aprīlim.

Tiešraidē trijos oficiālajos festivāla Youtube kanālos varēs vērot Bejonsē, Kendrika Lamāra, «Future Islands», Bon Iver u.c. mākslinieku koncertus.

ASV mūzikas un mākslas pavasara festivāla «Coachella Valley Music and Arts Festival» norises vieta tradicionāli ir Kalifornijas štata Indio pilsētā polo laukumā «Empire Polo Field». Festivāls notiek kopš 1999. gada un ir kļuvis par vienu no apmeklētākajiem un pelnošākajiem mākslas un mūzikas festivāliem Amerikā, kuru apmeklē ne tikai tūkstošiem mūzikas un mākslas mīļotāju, bet arī slavenības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu