Slavens mūziķis 73 gadu vecumā «iznāk no skapja»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aprīļa sākumā, jau būdams cienījamā vecumā, leģendārais dziedātājs un dziesmu autors Berijs Manilovs (Barry Manilow) intervijā žurnālam «People» nācis klajā ar paziņojumu, ka ir homoseksuāls. Viņš apliecināja, ka jau trīs gadus ir precējies ar savu menedžeri Geriju Kīfu (Garry Kief). Prieks par Beriju un Geriju!

73 gadus vecais Manilovs intervijā atklāja, ka līdz šim vilcinājies ar paziņojumu, jo baidījies, ka fani no viņa novērsīsies.

people.com

Baumas par to, ka Manilovs ir gejs, izskanējušas daudzkārt, un geju aprindās Manilova patiesā seksualitāte nebija nekāds noslēpums.

60. gados Manilovs bija precējies ar savu skolas draudzeni Sūzenu Deiksleri (Susan Deixler), taču laulība ilga vien gadu. Ar savu menedžeri un topošo vīru viņš iepazinies 1978. gadā. «Viņš ir gudrākais cilvēks, ko jebkad esmu pazinis,» intervijā saka Manilovs, kurš sacerējis ļoti daudzus pazīstamus popmūzikas hitus («Mandy», «Can't Smile Without You», «Copacabana (At the Copa)», «Could It Be Magic»).

Pēc intervijas publicēšanas Manilovs savā «Twitter» pateicies faniem par atbalstu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu