Noskaties. Feista «greizo spoguļu valstībā»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Šogad viens no gaidītākajiem albumiem noteikti ir Leslijas Feistas (Leslie Feist) ieraksts. Dziedātāja ieturējusi sešu gadu pauzi un šogad nolēmusi atgriezties pie saviem klausītājiem. Šonedēļ 41 gadu vecā māksliniece publicējusi albuma tituldziesmas «Pleasure» video, kas uzņemts «greizo spoguļu valstībā».

Vēl pirms vairāk nekā desmit gadiem Feista bija vienkārši jauka dziedoša meitene ar dažiem šaurā klausītāju lokā atzītiem soloierakstiem, daļa no kanādiešu indīmūzikas grupas «Broken Social Scene». Taču 2007. gadā, pateicoties dziesmas «1234» panākumiem, viņas vārds pārlidoja visus iespējamos topus. 2011. gadā sekoja lielisks albums «Metals», un tad dziedātāja pazuda no radara.

Jaunais albums dienas gaismu ieraudzīs 28. aprīlī izdevniecībā «Universal». Albumu producējusi pati Feista, viņai palīdzējis Mocky un Renaud Letang. Zināms, ka Feista vasarā uzstāsies vairākos festivālos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu